Ταυτότητα

Ο Απόστολος Βέλος δραστηριοποιείται στη μεταποίηση ξύλου  από το 2000, άλλα η εμπειρία και η αγάπη του ξεκινάει από τα παιδικά του χρόνια μεγαλώνοντας στο ξυλουργείο του πατέρα και παππού του και  κληρονομώντας έτσι τη γνώση και μεράκι του για την τέχνη αυτή.

Σύντομα η επιχείρηση μεταφέρεται σε ιδιόκτητο χώρο με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό όπου μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών της.   Πρόσφατα δημιουργήθηκε στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής σύγχρονος εκθεσιακός χώρος όπου παρουσιάζονται τα νέα μοντέλα της παραγωγής, η πλήρης γκάμα προϊόντων κουζίνας, ντουλάπας, δαπέδου, παιδικού δωματίου, πόρτας.

Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της, η εταιρία μας στόχευσε στην ευλαβική τήρηση του τρίπτυχου: άριστη ποιότητα υλικών, επεξεργασία με μεράκι, λογικές τιμές.  Φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι σεβασμός στον καταναλωτή, γιαυτό έχουμε θέσει τον πήχη του ποιοτικού και οικολογικού επίπλου σε πολύ υψηλά επίπεδα, υιοθετώντας πρώτες ύλες πιστοποιημένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση που αποτελούν εγγύηση για την υγεία των πελατών μας αλλά και για το περιβάλλον.

Η εταιρία μας έχει καταξιωθεί στη μεταποίηση αλλά και στο εμπόριο χονδρικής – λιανικής, επεκτείνοντας τις επαγγελματικές της δραστηριότητες σε όλο τον οικιακό εξοπλισμό, δάπεδο, έπιπλο εσωτερικού χώρου, ενώ τα προϊόντα της απολαμβάνουν της απόλυτης αποδοχής από τους καταναλωτές σε όλη τη Λέσβο.

Στόχος μας να ικανοποιήσουμε  απόλυτα τις σύγχρονες απαιτήσεις σας και ακολουθώντας τις σύγχρονές εξελίξεις στην Ευρώπη συνεργαζόμαστε με κορυφαίους οίκους υλικών επιπλοποιίας και εξοπλισμού κουζίνας.   Χάρη στην τεράστια γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, στο Σχεδιαστικό Πρόγραμμα για να δείτε ζωντανά τη κουζίνα σας, στην προηγμένη διαδικασία κατασκευής και ουσιαστική τεχνογνωσία μας έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και ένα μοναδικό αποτέλεσμα ποιότητας και αισθητικής.

Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί την κουζίνα και τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού που ονειρεύεστε εξασφαλίζοντας την άνετη κίνηση στο χώρο σας. Κάθε κουζίνα προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας σφραγίζοντας έτσι τη δική σας προσωπικότητα και μοναδικότητα στο χώρο σας.

Δράττωντας την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας που μας εμπιστεύτηκαν, μας στήριξαν και μας επιτρέπουν συνέχεια να στοχεύουμε ακόμη πιο ψηλά.   Ανταποδίδουμε στο καταναλωτικό κοινό την εμπιστοσύνη του, με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, τη συνέπεια και τις ανταγωνιστικές τιμές.  Οι πελάτες μας  είναι η πηγή έμπνευσης και δύναμης για μας.